GLOBAL KITCHEN: Com serà la cuina del futur?
Amb motiu de l’exposició TAPAS: Spanish Design for Food, l’Institut Silestone presentarà al Centre de Documentació del Museu del Disseny, els resultats de l’informe “Global Kitchen: la cocina doméstica en la era de la globalización” . Una publicació que recull les principals tendències, tant en disseny com en ús, que la cuina tindrà en el futur de la mà de Cosentino.
Després tindrà lloc una conversa entre Pilar Navarro, responsable del Departament de Comunicació de Cosentino, Juli Capella, reconegut arquitecte i encarregat del pròleg de la publicació, i Miquel Espinet, també, reconegut arquitecte i gastrònom, ambdós expresidents del FAD. Modera: Anna Riera, suplements Gourmets d'El Periodioco de Catalunya.
En acabar, es farà una visita guiada a l’exposició TAPAS: Spanish Design for Food de la mà del Juli Capella, de la qual n’és el comissar
PROGRAMA
19:00h-19:30h Presentació publicació i audiovisual “Global Kitchen: la cocina doméstica en la era de la globalización” de la mà del Santiago Alfonso, Director de Marketing de Cosentino, i Juli Capella, encarregat del pròleg de la publicació.
19:30h-20:15h Conversa moderada sobre els potencials rols i usos de la cuina del futur entre Juli Capella, arquitecte i comissari exposició TAPAS i Miquel Espinet, arquitecte i gastrònom.
20:15h-21:00h Visita guiada exposició TAPAS: Spanish Design for Food
21:00h- 21:45h Copa de cloenda
Organitza: FAD, Cosentino, Instituto Silestone i Museu del Disseny de Barcelona
30 de març, 19 h
Centre de Documentació del Museu del Disseny de Barcelona (pL. de les Glòries 37-38)
Entrada gratuïta