Dice (coma) sabe: les emocions que creem al voltant del menjar
El propòsit d'aquest taller és explorar les emocions que creem al voltant del menjar i jugar amb les eines que creen aquest llenguatge.
L'acte de menjar és un acte de comunicació implícit. Des del producte que consumim fins a la manera en què ho fem ens transmeten missatges; el parament, el menjar en si mateix, la decoració d'una taula, la il·luminació, etc., formen part d'un llenguatge que escollim cada dia sense adonar-nos.
El taller anirà a càrrec de la Pepi de Boissieu, franco-argentina nascuda a Nova York actualment establerta a Barcelona. Directora d'Art de formació, ha viscut 3 anys al Brasil on va tenir un restaurant. Després de treballar amb l'artista Antoni Miralda dirigint l'espai "Food Cultura" durant diversos anys va decidir unir els seus estudis de direcció d'art amb la gastronomia i crear el seu propi projecte. Té un estudi creatiu on el menjar és l'eix central del seu treball. Desenvolupa conceptes culinaris inspirant-se en el disseny i en l'art per crear experiències comestibles i visuals.
+ info i projectes: http://pepideboissieu.com/
Inscripció gratuïta. Places limitades
Organitza: FAD Barcelona i Eix Comercial Glòries
Col·labora: Museu del Disseny de Barcelona
El cicle de tallers "Matèria Prima: Dissenyar amb aliments" s’emmarca en les activitats paral·leles de l’exposició TAPAS: Spanish Design for Food (del 08/03 al 21/05 al Museu del Disseny de Barcelona).
Divendres 12 de maig, 18.30 h
La Cuina del CC Glòries